img25

Springkussen

Gegarandeerd feest voor de kids!!!

Uw feest of Kinderfeest écht compleet maken?

Met een écht springkussen gooit u gegarandeerd hoge ogen. Een feest is natuurlijk pas echt geslaagd als jong en oud het naar hun zin hebben. Met onze producten heeft u ook aan de jongere mensen geen kind meer. Wij hebben verschillende springkussens waar u uit kunt kiezen en wij plaatsen de springkussens altijd gratis. In culemborg rekenen wij geen bezorgkosten. Onze prijzen zijn altijd de scherpste en wij denken altijd mee over hoe u uw feest tot een groot succes kunt maken. Een springkussen huren is natuurlijk altijd leuk voor de kinderen.

     

  

BINNENKORT IETS TE VIEREN?

Iets te vieren? Een verjaardag, een familie feest, diploma uitreiking, een promotiefeestje of wilt u gewoon een gezellige avond met de buren, vrienden of naaste familieleden houden, maar u heeft geen zin om uren in de keuken te staan en alle rommel en afwas zelf te doen?
 
Dan kunnen wij voor U een NETTE SNACKWAGEN, FRIETWAGEN plaatsen met PATAT salades, belegde broodjes, ijs enz. of bij Uw feest of evenement plaatsen, vooraf een duidelijke prijsafspraak MET ALL IN PRIJS, gratis uitgifte op Uw feest van diverse hapjes, snacks en alle artikelen die U maar wilt of nodig vind wat bij Uw feest past. Heel geschikt!

Voor inlichtingen en boekingen kunt U ons bereiken via contactformulier!